the owner

Foto saya
@cuddhi http://www.formspring.me/cuddhi

Happy Mother's Day!!

Today is 22nd December rite? So that means today is MOTHER'S DAY!!
WOOOOWW

First, I would say HAPPY MOTHER'S DAY TO ALL MOTHERS IN THIS WORLD, and especially for THE BEST WOMAN IN MY LIFE & THE SUPERMOM IN THIS WORLD, she is MY MOM, BUNDA!!
YEAH SHE IS MY BUNDA♥

At this post, I'll tell you about my super duper mom!!
Her name's Rodhiyah, I called her BUNDA.
Bunda 80% looks like me, and she's so kind and always understand what I have done
When I was in the first grade senior high, there was so many things must I did.
like for TRADS Inauguration (pelantikan trads), she help me to make the Attributes,
even many my friends' mom were angry when they knew that their children had to do that.
Not just that, when many of my friends' mom were angry to the principal because of the "senioritas" in my school,
but my mom knew about the situation & she thought that my friends' mom were act too much!

Well, Bunda also knows what the best for me!
Like clothes that 'in' for the teenagers. She always help me when I'm going to buy clothes,
and she also paid the clothes, hehe :D

And my mom also knows how to make me happy!
When I was a kid, she always told me that I'm the most beautiful girl in this world (ha-ha)

But, sometimes my mom worried too much about me, I know that she loves me and always protects me,
but mom please if you read this, I want you to know that I'm not your little princess anymore, I'm a teenager now! :)
Worried about me is Ok, but please don't too much, thanks mom

So, for my super BUNDA, I LOVE YOU SO MUCH FOR EVER AND ALWAYS
& I DON'T WANT TO LOSE YOU, BUN!! (˘⌣˘)ε˘` )

Read Users' Comments (0)

just a brief post

Hallo blogzeeeh udh lama bangeeeet ga nge-post di blog huhu,
Jd tuh ya dirumah gue internetnya ga ada, jd susah kalo mau nge blog, ini aja pake bb.
Banyak banget yg mau diceritain, tentang GK yg alhamdulillah sukses, tentang rapot, dan
kepengen bgt gue post foto foto baru heheheh.

By the way, wkt itu gue baca gogirl! edisi bulan ini, dan itu ada artikel yg menginspirasikan gue buat tema blog gue!!
Masih bingung, mau bikin blog baru apa ga, soalnya kan blog yg ini udh "berantakan" bgt....
So, just wait & see what will I post here!!

xo, cuddhi

Read Users' Comments (0)

TYA'S DAY

HAPPY BIRTHDAY FARY KRISMATYA!! WISH YOUR DREAMS COME TRUE, AND YOU CAN SOLVE ALL OF YOUR PROBLEM WITHOUT MAKING THE OTHER PROBLEM :D
and HOPE YOU'LL HAVE A BETTER BOYFRIEND THAN BEFORE :)))

LOVE YOU SO MUCH, TY :*

Read Users' Comments (0)

INDONESIA WILL RULES THE WORLD

I got this from broadcast message BBM, this is so meaningful, please read this!


Suatu pagi, kami menjemput seseorg klien di bandara. Org itu sdh tua, kisaran 60 thn. Si Bpk adl pengusaha asal Singapura, dgn logat bicara gaya melayu & english, beliau menceritakan pengalaman2 hidupnya kpd kami yg msh muda.
Beliau berkata, "Ur country is so rich!"
Ah biasa banget denger kata2 itu. Tapi tunggu dulu... "Indonesia doesn't need the world, but the world needs Indonesia," lanjutnya. "Everything can be found here in Indonesia, U don't need the world."
"Mudah saja, Indonesia paru2 dunia. Tebang saja hutan di kalimantan, dunia pasti kiamat. Dunia yg butuh Indonesia! Singapura is nothing, we can't be rich without Indonesia.. 500.000 org Indonesia berlibur ke Singapura tiap bulan.. Bisa terbayang uang yg masuk ke kami, apartemen2 terbaru kami yg beli org2 Indonesia, ga peduli harga selangit, laku keras. Lihatlah RS kami, org Indonesia semua yg berobat. Trus, kalian tau bgmna kalapnya pemerintah kami ketika asap hutan Indonesia masuk? Ya, bener2 panik. Sangat terasa, we are nothing. Kalian tau kan kalo Agustus kmrn dunia krisis beras. Termasuk di Singapura dan Malaysia? Kalian di Indonesia dgn mudah dpt beras.. Liatlah negara kalian, air bersih di mana2, liatlah negara kami, air bersih pun kami beli dari Malaysia. Saya ke Kalimantan pun dlm rangka bisnis, krn pasirnya mengandung permata. Terliat glitter kalo ada matahari bersinar. Penambang jual cuma Rp 3.000/kg ke pabrik china, si pabrik jual kembali seharga Rp 30.000/kg. Saya liat ini sbg peluang.. Kalian sadar tidak kalo negara2 lain selalu takut meng-embargo Indonesia?! Ya, karena negara kalian memiliki segalanya. Mereka takut kalau kalian menjadi mandiri, makanya tidak di embargo. Harusnya KALIANLAH YG MENG-EMBARGO DIRI KALIAN SENDIRI. Belilah pangan dari petani2 kita sendiri, belilah tekstil garmen dari pabrik2 sendiri.. Tak perlu impor klo bisa produk sendiri. Jika kalian bisa mandiri, bisa MENG-EMBARGO DIRI SENDIRI, INDONESIA WILL RULES THE WORLD!!!"

Read Users' Comments (0)

DAISY LOWE

I LOVE HER STYLE


Read Users' Comments (0)

NEW SHAWL

have you ever heard about my online shop?
okay, these are our new collection,
FOR ORDER : sms 085711447997 / 081932132167
MEKANISME PEMBELIAN:
1. HANYA melalui text messaging ke 081932132167 dengan format: NAMA_ALAMAT_KODE BARANG PESANAN_transfer via BCA/MANDIRI/BNI





swl 5


swl4


swl3


swl2


swl1

Read Users' Comments (0)

is he JASON bieber ?

pas lg iseng-iseng baca kompas, eh ada artikel tentang my "boyfriend", excited bgt kan.
nah pas diperhatiin kok ada yg aneh yaa, you know what? namanya salah, masa jadi JASON BIEBER? WTH?!

dan ternyata pihak kompas udah minta maaf ttg kesalahan ini. kirrain gw, gw emg ketinggalan bgt kalo namanya si justin sebenernya JASON, wqwq :D

xoxo, cudds

Read Users' Comments (0)

creation

nothing to do on this monday, so i just took some these photos, and here are the photos, hope you like it :)









what i use on those photos:

FYI: the shoes that i use is ballet shoes :3 and the necklace is champ's shop collection, check its fb http://www.facebook.com/cuddhi?ref=profile#!/profile.php?id=100000863396187
xoxo, cuddhi :)



Read Users' Comments (0)

i wonder if.........

TAKE SOME PHOTOS is my newest hobby, and i wonder if..................
gue dan my girls bisa ngeluangin waktu kita buat FOTO FOTO, pergi kerumah nya siapakek gitu, trs bawa baju & make up sebanyak banyaknya, and then kita ber-eksperimen,
cobaaaaaa mereka mauuu, unyuuu sumpah deh lagi pengen foto-foto banget bareng mereka :'(

coba ah nanti gue mau ngajak mereka, semoga aja bisa AMIN!

oiya, mau iseng upload foto cmx 20 aaah~ #kangenfever


xoxo, cudds

Read Users' Comments (0)

jepret

hey again guuys, i've just download polaroid, and edited some old photos, and here are the photos :)


-my cousin-

-me-

and
-me again-

okey, that's all so far, and i will edit some photos again, see ya ;)






Read Users' Comments (0)